Fysiotherapie

copd-1200x350px

De algemeen fysiotherapeut

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen werkt u aan het bewerkstelligen van meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten zowel individueel als in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn behandeling, adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

U kunt voor de meest uiteenlopende klachten terecht bij de algemeen fysiotherapeut. Van hoofd tot teen maar ook voor begeleiding na bijvoorbeeld een CVA (hersenbloeding/beroerte), bij de ziekte van Parkinson of COPD (longklachten). Mocht u voor uw klacht beter op uw plek zijn bij een gespecialiseerde therapeut dan zullen we u altijd doorverwijzen. Dit gebeurd uiteraard in overleg met u.